Reactie plaatsen

Reacties

Anita lambregts
8 uur geleden

Ik heb een hele leuke wegwijzer en kussens besteld. Het leuke ervan is dat het een prachtige resultaat staat is. Je kunt zelf zeggen wat je erop wil hebben. Om dat ze een beetje in de buurt waren. Hebben ze het mooi thuis gebracht en natuurlijk vakantie herinneringen van Griekenland opgehaald. Was heel gezellig mannen

Nina Vleugels
10 maanden geleden

Wat een leuke website. Dit is de place to be voor elke filhelleen. Een dergelijke verscheidenheid aan Griekse hebbedingen, ik denk niet dat je dat snel ergens nog vindt. De vakantieheimwee sussen tot het weer tijd is om te vertrekken, met het aanbod hier maak je gewoon even een Griekenland thuis tijdterwijl. Een paar keer contact gehad met Petros van Griekse Tuinen met een specifieke vraag. Hij antwoordt snel, verduidelijkt welke stappen en/of alternatieven hij kan bieden en volgt de zaken spontaan op; kortom een constructieve ervaring geweest.

Lilian Franken
een jaar geleden

Ontzettend blij met de mooie kruiken van Petros Griekse tuinen. Het geeft onze tuin een echte mediteraanse sfeer.

Mario & Lia
een jaar geleden

Vandaag de kerk met zuil opgehaald en in de tuin geplaatst
Heel hartelijk dank voor goede service en leuke contact , en zekers tot 'n volgende keer

Wilma Mewe
2 jaar geleden

Superblij met mijn griekse kerkje! Fijn contact en prima service. We gaan de Nederlandse winter in maar het griekse wit en blauw maakt me warm!

Ronald
2 jaar geleden

Tot onze en ook zeker Petros uitgestelde levering wel zeer tevreden over de griekse spulletjes. Zeer netjes verpakt en staat mooi op onze schuur!

Ilse Schut
2 jaar geleden

Alweer een tijdje terug een rond wandbord besteld en een heel mooi theelichthouder blauw. Blij mij! Telkens als ik de site open word ik blij van de nieuwe spulletjes, maar ook van alle ideeën en gezellige tuinen van andere. Leuke pagina!!

Lisette Cardol
2 jaar geleden

Vandaag mijn bestelde spulletjes ontvangen.
Een zwart bruine kat die net echt is van een foto of van afstand.
Een kussen hoes met Griekse ook die zeer mooi van kwaliteit is.
En een loper blauw wit geruit voor op de eettafel. Ik had al het grote tafelkleed op een grote tafel en nu deze erbij wat mooi bij elkaar past.
Zeer tevreden met het goed verpakken van de spullen en communicatie over de bestelling.

Eric Otter
2 jaar geleden

Wil graag het Mythos wandbord bestellen.
Na selectie volgt het parking wandbord !
Hoe nu verder zodat ik zeker weet het juiste bord te ontvangen. Hoor graag

Renée Buhling
3 jaar geleden

Wandbord Kalimera is binnen! Supergoed verpakt en heeeel snel! Prachtig hoor, ben er heel blij mee! Weer iets erbij voor mijn griekse tuin in aanbouw!